Program Ziua Concursului

Kitul de participare se poate ridica în ziua de vineri, 28 Octombrie între orele 17:00-20:00 la Centrul Cultural din Mercheaşa şi sâmbătă dimineaţa (29 Octombrie) înainte de concurs între orele 8:00-9:30.  

Kiturile se vor ridica doar personal de către participanți pe baza cărții de identitate în original, după semnarea declarației pe proprie răspundere.

Ședința tehnică va avea loc sâmbătă, 29 Octombrie, înaintea începerii concursului în zona de start. Vă reamintim, pe această cale, că este necesar să citiți regulamentul concursului și să studiați traseul probei la care v-ați înscris. 

Start cursa lungă: 10:00. 

Pe traseu vor fi 6 puncte de alimentare/ hidratare: Punct de hidratare la Bătrânul Carpaților, Punct de alimentare la Belvedere (bifurcație Cursa lungă/ Cursa scurtă), Punct de hidratare intersecție cu Valea Sărată, Punct de Alimentare Complexul Geologic Racoș, Punct de alimentare în Mercheașa la finish. Acestea vor contine: apa, sirop, Coca-Cola, fructe, brânză etc.

Start cursa scurtă: 10:30.

Pe traseu vor fi 3 puncte de alimentare/ hidratare: Punct de hidratare la Bătrânul Carpaților, Punct de alimentare la Belvedere (bifurcație Cursa lungă/ Cursa scurtă), Punct de alimentare în Mercheașa la finish. Acestea vor conține: apă, sirop, Coca-Cola, fructe, brânză etc.

Premierea va avea loc la ora 15:00 la zona Start/ Finish.